Tampereen Tradenomiopiskelijat ry pähkinänkuoressa

Tampereen Tradenomiopiskelijat ry on sataprosenttisesti opiskelijoiden muodostama ja ylläpitämä rekisteröity yhdistys. TTO ry on Tampereen ammattikorkeakoulun tradenomiopiskelijoiden ainejärjestö. Olemme tradenomiopiskelijoiden paikallinen edunvalvoja, neuvomme kiperissä ja alati muuttuvissa opintotuki- ja toimeentuloasioissa ja ajamme opiskelijoiden asioita edustajiemme välityksellä. Huolehdimme opiskelijoiden koulutus- ja sosiaalipoliittisista asioista ja tarjoamme viihdettä elämääsi. Pelaamme kyykkää, järjestämme ekskursioita, teatteri-iltoja, erilaisia koulutuksia, uusille opiskelijoille Hämmästyttävän rallin ja tradenomiopiskelijoiden kastajaiset, PISTOT -bileitä, sekä muita tapahtumia. Ei pidä myöskään unohtaa TTO ry:n kautta saatavia tradenomiopiskelijoiden opiskelijahaalareita, jotka pukevat aina niin “trendikkäästi” kulkijaansa tapahtumasta toiseen.

Aktiiviseen toimintaan tarvitaan aktiivisia ihmisiä. Yhdessä voimme vaikuttaa ympäristöön sekä koulun sisällä, että sen ulkopuolella. Valtakunnallisesti olemme hyvin aktiivisesti mukana Tradenomiopiskelijaliitto TROL ry:n toiminnassa jäsenyhdistyksenä ja pyrimme näin hoitamaan entistä paremmin tehtäväämme tradenomiopiskelijoiden paikallisena edunvalvojana. Jäsenyhdistyksenä järjestämme Tampereella erilaista aktiviteettia tradenomiopiskelijoille ja osallistumme TROLin järjestämiin valtakunnallisiin koulutustilaisuuksiin ja tapahtumiin. Tule mukaan ja vaikuta omalla panoksellasi!