Tapahtumat

Hämmästyttävä ralli

Heti toisena koulupäivänä aloittavilta fukseilta otetaan ennakkoluulot pois opiskelijaelämästä, kun heidän tiedot ja taidot pannaan ultimaattiseen testiin Amazing Race –tyyppisessä kaupunkiseikkailussa, Hämmästyttävässä Rallissa. Rastiradan varrella uusien luokkatovereiden kasvot poltetaan jokaisen verkkokalvoille niin hyvässä kuin pahassakin, sillä tehtävien suorittaminen vaatii rohkeiden yksilösuoritusten lisäksi myös saumatonta yhteistyötä koko joukkueen voimin.
Oikoreittejä ei ole, sillä jokaisella rastilla on omat yhden tähden sheriffit pisteyttämässä joukkueiden suorituksia ja vain hyväksytyllä tuloksella voi ralli jatkua. Kun koko rastirata on lopulta kierretty läpi, on parhaiten suoriutunut joukkue ansainnut mainetta, kunniaa sekä asianmukaisen kohtelun jatkoilla. Kuitenkin kaikki osallistuneet saavat haalarimerkin tapahtumasta, jotta illan aikana menetettyä muistia on helpompi palauttaa mieleen seuraavan aamun luennolla. Näitä bileitä ei kannata missata, sillä näistä tullaan puhumaan pitkään.

Tradenomiopiskelijoiden kastajaiset

Toisen opiskeluviikon tiistaina uudet tradenomiopiskelijat kokoontuvat vahvistamaan opiskelijaidentiteettiään ja vannomaan tradenomiopiskelijan veljeysvalan. Tapahtumassa fuksit opetetaan tavoille, mutta illan ohjelma pysyy salassa itse H-hetkeen asti ettei insinöörit saisi illan kulusta vihiä. Jokainen luokka pukeutuu tapahtumaan valitsemansa teeman mukaan, joka helpottaa uuden opiskelijatoverin tunnistamista illan pimeinä tunteina, kun taivaalla loistaa vain yksi tähti eikä paluuta entiseen ole. Illan kruunaa Union, joka on paras paikka päättää ensimmäinen ilta kastettuna tradenomiopiskelijana.

Virittäydy siis juhlatunnelmaan ja tule paikalle, sillä kastajaisissa saa jokainen mahdollisuuden todistaa, että on opiskelupaikkansa ansainnut.

Jos olet tarkkana, saatat nähdä vilaukselta Badgerin. ”Mikä v..tun mäyrä!?”

Hervannan H*mala Hyppely ( HHH)

Hervannan H*mala Hyppely syntyi legendaksi. Tapahtuma antaa osallistujalleen täysin uuden näkökulman maailmankatsomukseen. Tämä jokasyksyinen ristiretki avaa muutoin vain kanta-asiakkaidensa käytössä olevien baarien ovet myös opiskelijoille. Hervannan vaiettu totuus on mahdollista selvittää vain omin silmin yhtenä päivänä vuodessa. Kuitenkaan kaikki halukkaat eivät tälle matkalle mahdu, koska riittävien turvatoimien tarjoaminen tapahtumaan on rajallista. Ole siis nopea ja lunasta itsellesi lippu tuntemattomaan vielä kun se on mahdollista. Tule, suorita ja saa himoitut haalarimerkit itsellesi.

Tykkää Hervannan H*mala Hyppelystä Facebookissa!

Soppasauna

Soppasauna on tradenomien perinteikkäin tapahtuma, jossa otetaan maksasta mittaa. Tapahtumassa on selkeä tavoite: Juoda parin kanssa korillinen olutta kolmessa tunnissa kokoajan korista kiinni pitäen. Jos ote herpaantuu tai mallasjuoma ei maistu, ei parilla ole mahdollisuutta saada käsiinsä himoittua kauhamestarin kauhaa eikä arvonimeä. Vuosien saatossa vain muutamat erityistapaukset ovat tässä onnistuneet. Kun tapahtumaan ilmoittautuminen aukeaa, kannattaa olla nopea sillä suoritusta pääsee yrittämään vuosittain vain rajallinen määrä kokelaita.

Kulttuuri ja vapaa-aika

Bileiden lisäksi Tampereen Tradenomiopiskelijat ry tarjoaa opiskelijoille myös erilaisia kulttuurielämyksiä. Tarkoituksena on järjestää kulttuuritapahtumia, joihin jokaisella on mahdollisuus lähteä viihtymään. Kulttuuritapahtumat ovat tähän asti koostuneet mm. konserteista, teatterikäynneistä, stand up -illoista ja muusta mukavasta. Kaikki voivat vaikuttaa kyseisten tapahtumien teemaan, joten hyviä ideoita otetaan vastaan osoitteessa janette@ttory.fi

Ekskursiot

Ekskursioilla on tarkoituksena viedä opiskelijat tutustumaan bisnesmaailmaan, tradenomiopiskelijoita kiinnostaviin kohteisiin. Viime vuosina olemme järjestäneet tutustumiskäyntejä mm. Elinkeinoelämän Valtuuskuntaan ja Helsingin Pörssiin sekä Eduskuntaan ja MTV3:n studioihin.

TTO Ry järjestää myös vuosittain ulkomaan ekskursioita ja olemme tehneet reissuja jo mm. Berliiniin, Budapestiin ja Prahaan.

Tradenologia

Tradenologia on tradenomiopiskelijoiden koko ajan kasvava tapahtuma, joka yhdistää tradenomiopiskelijat valtakunnallisesti. Tradenologia kiertää ympäri Suomen, sen järjestää joka vuosi eri Tradenomiopiskelijaliiton jäsenyhdistys.

Tradenologia on järjestetään jokaista tradenomiopiskelijaa varten, ja se on ehdottomasti maineensa arvoinen tapahtuma! Tradenologian ohjelmaan kuuluu perinteisesti vauhdikas rastirata, jolla suoritetaan mitä uskomattomimpia tehtäviä, ja mahtavat illan kruunaavat jatkobileet, jossa kokoonnutaan yhteen pitämään hauskaa.

Pikkujoulut

Tampereen Tradenomiopiskelijat ry järjestää joka vuosi jäsenilleen tyylikkäät pikkujoulut, joiden ohjelma rakentuu erinomaisen illallisen ja musiikin ympärille juomalaulujen säestäessä iltaa. Tarkoituksena on viettää kiva ilta joulutunnelmissa ja siirtyä sitten vauhdikkaille jatkoille yökerhon puolelle.