Hallitus 2012

Pjussi12uheenjohtaja
Jussi Niemi
Puheenjohtaja vastaa yhdistyksen lakisääteisten velvoitteiden toteutumisesta; lakien ja yhdistyksen sääntöjen noudattamisesta. Puheenjohtaja kutsuu koolle yhdistyksen sekä hallituksen kokoukset ja vastaa hallituksen toiminnasta. Puheenjohtaja edustaa myös yhdistystä koulun ulkopuolella ja hoitaa suhteita sidosryhmiin sekä koulun henkilökuntaan. Puheenjohtaja toimii Tampereen Seudun Tradenomit ry:n hallituksessa ja toimii linkkinä TTO:n ja yhdistyksen välillä.
Varajenni12puheenjohtaja
Jenni Lehterikorpi
Varapuheenjohtaja hoitaa puheenjohtajan tehtäviä tämän ollessa estynyt. Tämän lisäksi varapuheenjohtaja vastaa osaltaan yhdistyksen tehokkaasta toiminnasta puheenjohtajan kanssa. Varapuheenjohtaja on vastuussa yhteydenpidosta Tradenomiopiskelijaliitto TROL ry:n ja TTO:n hallituksen välillä.
Siemmi12hteeri
Emmi Kunnila
Sihteeri pitää pöytäkirjaa yhdistyksen ja hallituksen kokouksista, huolehtii arkistoinnista ja laatii muita asiakirjoja. Sihteerin tehtäviin kuuluu lisäksi jäsenrekisterin ylläpito. Sihteeri toimii myös opiskelijakunta Tamkon valtuuston varapuheenjohtajana.
vellu12Taloussihteeri
Veli-Matti Peltola
Taloussihteeri vastaa opiskelijayhdistyksen rahaliikenteestä ja avustaa tarvittaessa kirjanpidossa. Lisäksi hän seuraa verotukseen ja työsuhdeasioihin liittyviä muutoksia sekä seuraa yhdistyksen taloutta yhdessä puheenjohtajan kanssa.

Hallituksen jäsenet:

anna12Tiedottaja
Anna Mäkinen
Tiedottaja vastaa kokonaisvaltaisesti yhdistyksen tiedotuksesta. Tiedottaja pitää huolta yhdistyksen websivujen sisällöstä, TTO ry:n ilmoitustaulusta, jäsentiedotteista, valotaulusta ja muiden tiedotuskanavien materiaalista. Tiedottaja tekee tiivistä yhteistyötä webmasterin kanssa.
alina12Koulutuspoliittinen vastaava
Alina Rannisto
Koulutuspoliittinen vastaava pitää huolta koulutukseen liittyvistä asioista ja opiskelijoiden hyvinvoinnista. Kopo ottaa kantaa kurssien toteutuksiin ja muihin tärkeisiin koulutusta vastaaviin asioihin. Kopo on myös vastuussa TTO:n yhteyshenkilöjärjestelmän toimivuudesta. Jos mieltäsi siis vaivaa jokin kurssin sisältöön, arvosteluun tms. liittyvät asiat, ota yhteyttä koulutuspoliittiseen vastaavaan.
joonas12Yritysyhteistyövastaava
Joonas Inha
Yritysyhteistyövastaava huolehtii yhdistyksen työelämäkontakteista. Hän huolehtii myös TTO ry:n rekrytointiponnistuksista eli foorumin rekrypalstasta ja Portti-messuista. Lisäksi yritysyhteistyövastaavan tehtäviin kuuluvat sponsori- ja yhteistyösopimukset toimintaamme tukevien yritysten kanssa.
Kari12ulttuuri- ja vapaa-aikavastaava
Ari Engman
Kulttuuri- ja vapaa-aikavastaavan vastuulla on alkoholittomien tapahtumien järjestäminen ja tradenomi-identiteetin luominen. Kulttuuri- ja vapaa-aikavastaava järjestää mm. teatteri-iltoja, TTO ry:n perinteisen Kevätkyykän ja ekskursioita yhdessä yritysyhteistyövastaavan kanssa.
Vjussi212iihdevastaava
Jussi Kuvaja
Viihdevastaava on vastuussa PISTOT -bileiden järjestämisestä, Tradenomiopiskelijoiden Kastajaisista, Hämmästyttävästä rallista ja muista yhdistyksen järjestämistä viihdetapahtumista. Viihdevastaava edustaa yhdistystä erinäisissä tapahtumissa ja pitää huolta yhteistyöstä muihin tapahtumanjärjestäjiin. Viihdevastaava huolehtii myös mainosmateriaalin tuottamisesta. Viihdevastaava pukeutuu silloin tällöin myös mäyräasuun.
UTuukka12lkosuhdevastaava
Tuukka Juntunen
Ulkosuhdevastaava on vastuussa suhteista ja yhteydenpidosta TAMKin tradenomikoulutusta tarjoaviin etätoimipisteisiin (Ikaalinen ja Mänttä-Vilppula) sekä IB:n koulutusohjelman opiskelijoihin.

Hallituksen ulkopuoliset toimijat:

Mika12Webmaster
Mika Haapsaari
Webmaster vastaa yhdistyksen webpalveluista, joita ovat TTO ry:n sivut, Galleria, Keittokirja ja Foorumi. Webmaster huolehtii sivujen teknisestä toteutuksesta ja ulkoasusta yhdessä tiedottajan kanssa. Lisäksi webmaster huolehtii yhdistyksen sähköpostilistoista. Webmaster toimii Tradenomiliitto TRAL ry:n valtuuston varapuheenjohtajana ja toimii linkkinä TTO:n ja liiton välillä.
Panssi12rovisio-lehden päätoimittaja
Anssi Kosonen
Provision päätoimittaja vastaa Provisio-lehtien sisällöstä, taitosta, ulkoasusta ja julkaisusta.

Hallitus 2008 | Hallitus 2009 | Hallitus 2010 | Hallitus 2011 | Hallitus 2012 | Hallitus 2013 |Hallitus 2014 | Hallitus 2015 |