Työharjoittelupaikka hakusessa?

Työharkkapaikka hakusessa? Tässä teille pari vinkkiä!
TILITOIMISTOHARJOITTELU
 
”Tamperelainen tilitoimistoasiakkaamme etsii
 
TRADENOMIOPISKELIJAA suorittamaan opintoihin kuuluvaa harjoittelua (n. 4 kk).
 
Valittavalta opiskelijalta odotetaan jo jonkin verran osaamista peruskirjanpidosta sekä mielellään myös palkanlaskennasta ja muista taloushallinnan toimista.
 
Etsimämme henkilö on aktiivinen, innostunut, luotettava ja kiinnostunut numeroista, mutta hänellä on kiinnostusta myös asiakassuhteiden kehittämiseen.
 
Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan loppuvuoden aikana, ja tässä on myös hyvä mahdollisuus jatkaa asiakkaallamme vakituisessa tai osa-aikaisessa työsuhteessa.
 
Palkkaus sopimuksen mukaan. Ilmoita myös, jos olet valmis tekemään palkattoman harjoittelun.
 
Jos kiinnostuit tästä uramahdollisuudesta, laita hakemuksesi tulemaan osoitteessa: www.alenconsulting.fi. Lisätietoja voit kysyä arkisin klo: 9-16 rekrytoinnissa avustavalta hr-konsultti Nina Koskiselta p. 050-555 0392.”
 
 STARIA OYJ
 
” Etsimme reipasta ja innokasta henkilöä hyppäämään kasvuyrityksen vauhtiin mukaan Staria Oyj:n Tampereen toimistolle. Tämä harjoittelumahdollisuus on erityisesti niille, joilla on harjoittelujakso opinnoissa suorittamatta. Työn ajankohdasta sovimme mielellämme joustavasti harjoittelujaksojen mukaan.
 
Tässä lisää tietoa tehtävästä ja linkki hakuun: https://hr.staria.fi/MepRekry/Application/Index/72/markkinoinnin-trainee–tampere
Rekryvideomme: https://youtu.be/bXLsTWH-LxA
Mitä Staria tekee?
* Olemme tietojärjestelmä- ja talouspalveluyhtiö, joka mahdollistaa asiakkailleen parempia päätöksiä yli 100 asiantuntijamme voimin
 
* Palveluihin kuuluvat myös monipuoliset Business Intelligence – ja HR- ratkaisut
 
* Toteutamme kasvua vauhdittavia palveluja räätälöidysti yrityksille Suomessa ja Euroopassa
 
* Palvelut toteutamme ONE STOP –periaatteella asiakaskohtaisen tiimin toimesta
 
* Asiakkaamme ovat kansainvälisiä kasvuyhtiöitä, keskisuuria yrityksiä sekä pörssiyhtiöitä
 
* Olemme pohjoismaiden ainoa palkittu NetSuite 5 Star Solution Partner ja toimii paikallisena järjestelmäkumppanina Suomen lisäksi muissa Euroopan maissa”
 
Hae ihmeessä mikäli innosuit!