Puheenjohtajan terveiset

Hei!

 

Nyt voit huokaista helpotuksesta – pääsykoe stressi on ohi ja olet saavuttanut yhden elämäsi tärkeimmistä rajapyykeistä. Sä olet nyt virallisesti korkeakouluopiskelija! Tervetuloa tänne Tampereen eliittiin – olet nyt yksi meistä. Varaudu siis yhteen elämäsi ikimuistoisimpiin ajanjaksoihin.

 

Olet nyt tärkeä osa tradenomi-identiteetin ulosantia. Tulet kulkemaan meidän opiskelijahaalarit päällä ympäri Tamperetta, ja kaikki tietävät kenelle kuuluvat TAMK:in logoilla varustetut mustat, punaiset ja violetit haalarit. Muistat varmaankin olla aina edustuskunnossa haalarit päällä 😉 Matkan alku tulee olemaan erittäin rankka, tämän takia onkin hyvä muistaa tasapainottaa opiskelua myös muilla kulttuuriin liittyvillä aktiviteeteilla.  

 

TAMKissa on erittäin hyvä opiskella. Campus on viihtyisä ja täältä löytyy vaikka ja mitä. Muista käyttää kaikkia palveluita mitä täällä tarjotaan, suosittelen käymään Unipolin saleilla, käyttämään Tamkon jäsenyyden kautta tulevaa opiskelijakorttia, sekä tottakai osallistua Tampereen Tradenomiopiskelijat ry:n tapahtumiin joita järjestämme ympäri lukuvuotta. Tapahtumia on PISTOT-bileistä yritysexcursioihin Suomessa ja ulkomailla, alkoholittomia tapahtumia ja vähän enemmän alkoholillisia tapahtumia kuten soppasauna ja Hervannan Humala Hyppely joista kuulette lisää myöhemmin.

 

Tietenkin tarjoamme myös muuta kuin kouluajan ulkopuolella olevia tapahtumia. Mikäli sinulla on ongelmia esimerkiksi huonosti järjestetyn kurssin vuoksi tai vaikka kiista opettajan kanssa kurssin arvosanasta, tarjoamme koulutuspoliittista apua myös niihin. Ota rohkeasti siis yhteyttä!     

 

Haemme myös syyskokouksessamme uusia hallituksen jäseniä vuodelle 2017.

 

Ota tästä kaikki irti.

 

Syysterkuin

 

Reetta Pienimäki
TTO:n Puheenjohtaja