Sääntömääräinen syyskokous

Vuoden 2015 sääntömäärinen syyskokous järjestettiin tiistaina 20.10. Olen aloittanut liiketalouden opintoni TAMKissa tänä syksynä ja menneinä kuukausina TTO on ollut selvästi mukana opinnoissa ajaen opiskelijoiden asioita. Näin ollen olin kiinnostunut näkemään, mitä toiminnan suunnitelmiin kaudelle 2016 kuuluu.

Auditorioon astuessani tiistai-iltapäivänä sain heti tuntea oloni tervetulleeksi. Aioin hakea itse hallitukseen, joten jännittynein fiiliksin odotin kokouksen alkamista. Kokous eteni asiallisesti, kuitenkin rennossa ilmapiirissä. Oli mielenkiintoista seurata, miten tarkasti sekä talousarvio että toimintasuunnitelma vuodelle 2016 oli rakennettu. Kummastakin huomasi selkeästi, että meitä opiskelijoita kuunnellaan. Suunnitelmiin sisältyi muun muassa tänäkin syksynä järjestetyt huippumenestykset TTO Business Seminar ja Hervannan Humala Hyppely.

AAaaaa
Kokouksen edetessä uusien jäsenten valitseminen lähestyi. Hallitus sai uuden puheenjohtajan, varapuheenjohtajan, sihteerin sekä taloussihteerin. Tämän jälkeen oli uusien hakijoiden vuoro astella auditorion etuosaan. Valehtelisin jos väittäisin, etteikö yhtään olisi jännittänyt. Joukossa oli osaavia ja motivoituneita hakijoita LIKO:lta, TIKO:lta ja IB:ltä. Äänestystulokset julkistettiin. Nimeni näkyi taululla seitsemän muun nimen kanssa ja tajusin, että tässä sitä nyt ollaan. Olen hallituksen jäsen vuodelle 2016!

 

aaaaa

Vanhojen jäsenten tarinat menneestä vuodesta motivoivat entisestään, ja odotan innolla tulevaa kautta. Tämä muistutti itseäni siitä tärkeästä asiasta, että se jännittäminen auditorion etuosassa ja itsensä likoon pistäminen avasi uuden oven antaen tämän mahdollisuuden. 
Kokeneiden jäsenten tietämys ja uusien jäsenten tuomat uudet näkökulmat antavat lupaavan pohjan tulevalle vuodelle. Sillä värikkäällä porukalla on hyvä lähteä kaudelle 2016.

Mukavaa syksyä toivottaen,

Sara Kauppinen
Hallituksen jäsen 2016

 

Tags:

Leave a Reply