Food Nation: Darra Edition

Sää on tulevalla viikolla kuin morsian, mutta tiistaina kastetaan uudet tradenomiopiskelijat, joten illasta saattaa tulla kostea. Tulehan korjailemaan keskiviikon oloja TTO:n ensimmäiseen Food Nationiin KK3:een.


Tarjoilemme jäsenillemme ultimaattista darramättöa: jättipitsaa höystettynä jättirullilla ja keburaneilla. Pöperöä on tarjolla kello 14:sta eteenpäin niin kauan kunnes ruokaa riittää! Ständiltä löytyy myös haalarisovituspiste, mikäli et päässyt perjantaina sovittamaan.
Keskiviikkona sit suut makiaks!

**

In the coming Tuesday all classes of 2015 will be baptized as BBA students and this means that the evening might be quite wet regardless of the amazing weather. That’s why we present the first ever TTO Food Nation: Hangover Edition on the day after. So come fix your Wednesday’s condition to TAMK Kuntokatu 3.

We will be serving our members the ultimate hangover grub: giant pizzas filled with giant rolls, kebab and fries from two o’ clock. If you missed your overall fitting last Friday you can do it on our stand as well.

Join the feast on Wednesday!

 

 

 

Leave a Reply