UUDET NETTISIVUT – UUDET TUULET

VIHDOIN.

Valmiiksi saadut uudet nettisivut ovat nyt julkaistu ja voimme ylpeänä esittää myös uuden blogimme. Kirjoitamme blogitekstejä opiskelusta, tapahtumista ja meidän toiminnastamme. Olemme myös hyvin avoimia ottamaan ideoita vastaan, mistä SINÄ haluaisit lukea ja ehkä jopa itsekin kirjoittaa! Vieraskynät ovat siis myös hyvin tervetulleita.

Nettisivujemme uudistuksen myötä olemme ottaneet uuden tuulen ainestojärjestölehtemme Provision kanssa. InfoProvisio ilmestyy elokuun loppupuolella sekä seuraavaa numeroa olemme jo valmistelemassa kuumeisesti. Haluammekin kuulla enemmän teitä ja ottaa kaikki mukaan toimintaamme. Olisi mahtavaa jos saisimme nuoren kolumnistin alun kirjoittamaan näkökulmansa vaikkapa opiskeluun liittyvistä asioista. Ota siis yhteyttä veera@ttory.fi mikäli kirjoittaminen Provisioon kiinnostaa ja blogiasioissa linda@ttory.fi.

Muista seurata meitä myös Instassa ja Facessa! Löydymme nimimerkillä @tto_ry ja Facebookin hakuboksiin tampereen tradenomit ry, nii löytyy!

Nähdään kohta! 🙂

 

 

Leave a Reply