Puheenjohtajan terveiset uusille opiskelijoille

Onnea! Kuulut niihin harvoihin ja valittuihin, jotka ovat päässeet tuhansien hakijoiden joukosta Suomen vetovoimaisimpaan ammattikorkeakouluun opiskelemaan. Tervetuloa Tradenomiopiskelijaksi Tampereelle!

Opiskeluaikasi tulee varmasti olemaan antoisa ja mielenkiintoinen ja toivonkin, että pystyt ammentamaan kaiken mahdollisen tiedon mitä oppilaitos Sinulle tarjoaa. Vaikka itse opiskelu onkin erittäin tärkeää, kannattaa opiskeluajasta ottaa kaikki muukin ilo irti! Mitä mainioimman tavan osallistua ilonpitoon ja tutustua samalla muihin opiskelijoihin tarjoavat monet erilaiset opiskelijatapahtumat, joista voit lukea lisää tästä lehdestä. Mistäkö tiedän tämän? Koska olin itse kanssasi samassa tilanteessa – opintojeni alkutaipaleella – 2 vuotta sitten. Olen siis Samuli, 23-vuotias miehenalku ja Tampereen Tradenomiopiskelijoiden ( TTO ry) puheenjohtaja. Rakastan kokkailua ja matkailua sekä tietysti ystävien kanssa hengailua. Tulet vääjäämättä törmäämään minuun koulun käytävillä ja kaikissa TTO:n järjestämissä tapahtumissa. Tartu siis hihastani kiinni ja tule moikkaamaan; helpoiten minut löytää ihmisten keskeltä karpalolonkero kädessä punaisiin haalareihin sonnustautuneena.

Tampereen Tradenomiopiskelijat ry tuo kaikki tradenomiopiskelijat yhteen ja tarjoaa opiskeluun liittyvien neuvojen ja vinkkien lisäksi ajanvietettä monessa muodossa. Järjestämme yritysvierailuita, laskettelureissuja, liikuntatapahtumia, sekä tietenkin bileitä, kuten jo legendaksi muodostuneen Hervannan Hum*la Hyppelyn.

TTO tuo kaikki tradenomiopiskelijat yhteen ja tarjoaa opiskeluun liittyvien neuvojen ja vinkkien lisäksi ajanvietettä monessa muodossa. Järjestämme yritysvierailuita, laskettelureissuja, liikuntatapahtumia, sekä tietenkin bileitä, kuten jo legendaksi muodostuneen Hervannan Hum*la Hyppelyn.

Tampereen Tradenomiopiskelijat ry on paikallinen tradenomiopiskelijoiden etuja ajava ainejärjestö, joka kuuluu valtakunnallisesti toimivaan Tradenomiopiskelijaliittoon. Tällä hetkellä olemme Suomen toiseksi suurin tradenomiopiskelijayhdistys ja haluamme taata parhaan mahdollisen opiskelukokemuksen juuri Sinulle.

Tule ja tutustu, sillä yksi tärkeimmistä saamistani opeista on, että ystävyys on rikkaus eikä kavereita jätetä. Olet enemmän kuin tervetullut mukaan TTO:n toimintaan!

Puheenjohtajanne,
Samuli

samulisalonen

Tags:, ,

Leave a Reply